Bij gebruiktezitmaaiers.nl kunt u zitmaaiers kopen die zijn ingeruild bij officiële dealers van o.a. de merken Stiga en Husqvarna.

Bij de maaiers van gebruiktezitmaaiers.nl zijn eventuele mankementen verholpen en is de maaier weer te koop. Indien er nog wel mankementen zijn staan deze duidelijk vermeld onder het kopje “bijzonderheden” bij de betreffende advertentie. Bovendien melden wij deze ook altijd bij een bezoek/koop zodat u altijd de maaier koopt die bij u past en niet voor verrassingen komt te staan.

De zitmaaiers worden dus goed nagekeken maar ze worden niet met garantie verkocht. U kunt de maaier wel tot 7 dagen na aankoop weer inleveren/ruilen.

Zitmaaiers kunnen voor 65ct per kilometer (enkele reis) bij u thuis worden afgeleverd. Zo hoeft u geen aanhangwagen te huren of auto met trekhaak te regelen.

U kunt uw oude zitmaaier ook inruilen. Uw zitmaaier wordt dan ook nagekeken en eventueel weer te koop aangeboden, onder bijzonderheden staat dan in ieder geval ook “via inruil verkregen en gecontroleerd” slechte exemplaren verkopen wij aan handelaren voor o.a. onderdelen.

Wij hebben voor iedere zitmaaier ook een “alles voor uw zitmaaierpakket” Waaronder een nieuwe accu met vloeistof, jerrycan voor extra brandstof, spanbanden om de maaier te vervoeren en extra luchtfilter, brandstoffilter en bouggie om de maaier een kleine winterbeurt te geven (incl. Omschrijving voor slijpen van messen) na afloop van het maaiseizoen. Dit pakket kost slechts E. 75,--. De prijs voor een normale winterbeurt met nieuwe accu bedraagt circa E. 195,-- u bespaart dus ongeveer E. 120,--.

Wij verkopen geen bosmaaiers, duwmaaiers of andere aanverwante produkten.

Zie contactinformatie voor meer informatie of bel ons.

graag tot gauw,